tuan tanah -_-

My photo
Laugh at the confusion,Smile through the tears,and keep reminding Yourself that everything happens for a reason :')

Wednesday, March 21, 2012

21/03/2012

Assalamualaikum ,

Alhamdulilah..da hilang daaa segala debaraann . fuuhhh ~
ari ni dpt result SPM.. huihuihui !
pergghh ! kecuakan aku mase nk amek tk payah cerita la kaann..try to be cool..padahal dlm hati..Allah je tau..haha !
dengan izin Allah aku dapat 3A+ 2A 2B 2C+ , Alhamdulilah :)
mula2 aku da beratur awal da ngn miraa..tapi pas mira dapat result n nangis2 dapat result (8A okay) n pika nangis(5A,good)
aku da cuak tahap gaban punyer moyang -,-
hilang terus keberanian aku..aku pass la kat orunk lain..smpai da nk abes uh,aku pun pasrah laa..haha..
g amek ngn hati yg redha :')
biler tgk result , jujur aku ckp aku agk ckit kecewa .. aku memang nk nangis , but .. aku simpan dan control dgn senyuman..padahal dlm hati aku..meraung :'((
hahaha..yelaa..kawan2 aku smua gempak2,aku je agk lembap ckit..tipu la tk rse kecewa kan kan..my sbff pun dpt 8A..huishh..rase mcm kecik je diri aku ngn dier..mcm x layak je aku utk dier...nk pandang dier pun aku malu je..nk berdiri sebelah dier pun mcm segann je..budak tk pandai kann..*err..gedik*
tapi ape2 pun..aku bersyukur n terima..balik uh dlm toilet aku sempat la nangis..haha..xnk la nangis dpn orunk....segan..bhaha..then wat mcm bese,g lepak mkn abc kat sari dee dgn my sbff,mira,faris n rasydan..tanx to baihaqi sbb belanja ye...bank negara kann..ahaaha :D

Muhammad baihaqi and siti amirah , congrats ye..korunk memang pandai ! superb ! bangga dpt kenal dgn korunk..budak pandai  :*
aku je lembap ckitt..haha
utk syafiqa pun congrats ye ! kamu awesome ! :*
kayy..thats all..now pk nk amek course ape je yg layak ngn result aku nie..muahahaha !tata :')


2 comments:

steffany daph said...

result yg bgus juga tu. hope u survive the nest stage. hehe, pilih la course yg diminati (:

nurul :) said...

yea .. thanks kayy :)