tuan tanah -_-

My photo
Laugh at the confusion,Smile through the tears,and keep reminding Yourself that everything happens for a reason :')

Thursday, September 29, 2011

give up . . . .

Assalamualaikum,,,,

ouhkayy,,arini seriously aku mcm down..mule2 aku ok..but lpas tgk result aku..aku betul2 rase da give up !
arini dapt total mark for ADD MATH..subject yg pling aku 'suka'..aku failed doe..*as usual..
fed up la mcm ni..da byk jnis bku aku bli,wat latihann..last2 mcm ni result..spe yg xsedihh..aku pnah lulus add math skali je..tu pun mase first ujian f4..tu pun dpt markah kesian sbb antar bku latihan..*tanx ckgu tasminah.
since drpd tu..huh..lulus add math?xpernah muncul da dlm kamus hidup aku..kdg2 rase malu pun ade..yelaa..my sbff pandai dlm bab kire2 nie..slalu dpt markah tggi..aku?hampeh!malu laa...
aku ckp jujur laa..aku rase laen ckit bile ade orunk lbih dr aku..bukan dr sudut negatif okay..aku rase mcm..isshh..asal dier lbih dr aku ni?mcm mane ni?asal dier bole dpat markah bgus,tp kau xbole?
aku akn rase mcm tu..n pada aku juga..orunk laen pun akn rase mcm tu..cume x tunjuk je.. =)
aku da try sehabis baik..tp..wat mase skunk aku baru dpat 2A..agama,math..sc pulak..lagy sikit kiciwa dalm ati ouh..69..lagy satu markah je weyh..nk dapat A-..tp ckgu xbg..huish..and..arini yg buat aku lg down bile aku tgk markah akaun aku for paper one..25/40...belom tgk paper 2 lagy...serious weyh..aku kecewa sangat2.. :(
kwan2 aku smua tggi drpd aku..that time aku rase aku la yg pling bodoh..bile aku tau mira dapat 36..highest plak tu..aku mcm..ntah laa..bukan aku dengki..aku happy jugak sbb dier dapat markah bgus en..cume aku rase malu..ntah laa..my sbff pulak dapat markah lbih kurang same ngn mira..aku rase mcm aku xpandai..aku ckp ngn ckgu yg aku da give up ngn akaun..tp ckgu ckp maseh ade mase lagy..aku kne usaha..ye..aku kene usaha...tapii...aku xlarat da nk usaha..serious weyh..
hurmm..da la izaty...cukup la!jgn bagi byk alasan..kalau orunk laen boleh buat,nape kau x boleh buat??
kau still ade mase..aku tau kau bole..*muke yakin !
jgn pikir negative!buang jauh2 cmpak kat laut bg ikan yu mkn!daa..
SEMANGAT IZATY SEMANGAT!U CAN DO IT!MALAYSIA BOLEH!IZATY BOLEH!SATU MALAYSIA!*ouhkay cukupp..jgn over sangat..kikiki

k laa..smpai cni je wat mse skunk..kang aku cotcetcotcet lagy...
chow chin chow !

1 comment:

byebye said...

i already told u, if u are down, please tell me..but u not do what i'm saying..