tuan tanah -_-

My photo
Laugh at the confusion,Smile through the tears,and keep reminding Yourself that everything happens for a reason :')

Sunday, December 11, 2011

ketidakboleh ketiduran..

Assalamualaikum..

hyee..duhaii..xboleh tidur la pulak..nk cll/mcj..xde kedit la pulek...
urmmm..nk citer pe erkk..urmm..my sbff :)
agk2 dier mara tak citer pasal dier?
takpela..citer ckit2 je..jgn mara erk syg..peace2! :)
dier?urmm..klau xknal dier orunk akn ingat dier sombong...tapi klau da betol2 knal..dier tarak sombong..baek punyer.. :)
dier pandai and dier x kedekut ilmu..itu yg saya sukaaa.. :D
dier klau ngn game mmg xingat dunia tapi if aku ade problem dier ade utk akuu..btw,pasal entry yg b4 this..aku nga hormon xbpe stable..angin kus2..bese la perempuan kann.. ^^
mungkin perasaan aku je kot yg wat aku rase mcm dier da berubah..but bile aku pk blek secara rational..dier maseh tetap sama..aku yg terngada ngada ckit...maaf sayang.. :)
aku cuma takut kehilangan dier..sbb aku sayang dier sangat sangat..
k fine..kepada sape2 yg da mule mnyampah bce entry nie..sile blaa..terima kasih.. :D
okay2..smbung blek smbung blek..amek mood amek mood..ehem2..
yeah..dier mungkin baran ckit..but itu normal laa..klau kau baek mcm mne sekali pun..smpai pijak semut pun tak mati..or kau jahat mcm mne skali pun..smpai pijak gajah pun gajah mati..*ganas2* kau tetap ade kelemahan kan..aku pun ade kelemahan jugakk..byk kelemahan aku..and byk jugak la kesalahan n kesilapan aku da buat..wahai anda2 sekalian*ayat sumpah xbley bla*takde sape yg perfect kt dunia nie..nobody..sedar ckit.. :)
i want nobody nobody but you..*tbe2 wonder girls :D
tapi..wlau mcm mane pun dier..aku tetap sayang dier..xkesah la ape orunk nk ckp..aku tau dier mcm mane..mcm aku ckp tadi..
takda sape2 yg sempurna.. :)
slagi dier boleh terima baik buruk aku..selagi tu aku akn terima dier.. :*
gaduh2 tu perkara bese la kann..pakcik makcik sbelah umah aku nie pun leh gado..apatah lg kiteorunk..gado2 manja gituu..awwww....menyampahnya...haha :p
k laa..smpai cni je..nnty aku ceritass lagi kayy..tanx sbab bce..spe2 yg menyampah bce blog nie,padan la muka..aku suh blaa kan tadyy..*kejam sungguh*
sorry kalau ade yg terasa,termakan hati ke limpa ke usus ke..or pape2 je la organ yg ade..
halalkan segala galanya.. :D


P/s:sorry syg if this entry too open..didnt mean it..just want u 2 know that i love u..
       kerana dirimu begitu berharga*ececeh.tbe2..mcm iklan loreal..haha.. :)

ouh yeah..im really sure my LOVELY SISTER will read my blog..hello sis,just read..dont comment..if mau comment,face to face with me okayy my kakak yg tersayanng.. :p love you!







3 comments:

Nurulhuda said...

hahhahaha.....biar lar sy komen..dari takde sapa yang nak komen..hahahahhaha

izatyy sentiasa comel said...

kannnn.. =="

Nurulhuda said...

hahahahhah......peace no war