tuan tanah -_-

My photo
Laugh at the confusion,Smile through the tears,and keep reminding Yourself that everything happens for a reason :')

Sunday, December 11, 2011

isnin biruuu :D

Assalamualaikum !

brrrpp~Alhamdulilah..konyang porut den mkn lempeng n smbal udang buatan omak tersayang..
haha!berterabur ckp nogori..maap le..saya orang kayy-elll..hahaha!*bajet2*
mengikut kajian akuu..hari isnin la hari yg pling bluee..*bukan blue yg tu ye*
mane taknya..da 2 hari berfoya2..bgun time matahari da terpacak atas kpala..tibe ari isnin nk bgun awal..get ready nk g keje..g skola...n pegi mne2 je laa..haha!otak pun blurr jee..orunk tnye laen dier jwb laen..haha!tetapi tetapi..nmpknyaa..aku xdpt da la nk lalui smua tu wat mse skunk..aku x terasa pun monday blue uh..hari2 wat bnda yg same je..3 bulan weyh 3 bulan.. :'(
xpelaa..lupekan lupekan..haha!
act aku nk ceritass pasal...manusia..haha!nk citer pasal binatang..aku bukan knal sgt pun..bukan keturunan aku..haha!
korunk pernah jmpe x  manusia yg x pernah nk mengaku yg dier buat clap?then pas tu sebok pung pang pung pang cerita pasal  kesalahan orunk laen?pernah?aku tak pernah..haha!tapi mcm pernah dgr je la orunk2 citer..aku dgr je..otak suci kan..kakakka!
well,aku ngaku kdg2 aku tercakap pasal orunk laen,pasal keburukan orunk laen..tapi xdela slalu..yelaa..byk bnda ag aku nk pk drpd pk pasal orunk laen..haha!aku nk mintak maaf ye kpd smua manusia yg mengenali aku nie..maafkan saya..maafkan saya.. ;D
elehh..tipu la klau xde manusia yg xpernah ceritass cerituss pasal orunk laen..xpyh nk tipu laa weyhh..zmn skarng nie..baik ke jahat ke..lbih kurang je..dont judge a book by its cover..*speaking berterabur*
tapi kaann..kot ye pun nk citer pasal orunk laen..nk pung pang pung pang pasal kesalahan orunk laen..berpada pada la...awak tu pun xde la sePERFECT mane pun..mustahil la kau tak pernah wat clap kt orunk laen..cume kau je x sedar..sebab ape?sebab kau sebok pasal orunk laen..diri sendiri x tgk pulak...sedih sedih.. :')
for at least aku ngaku yg aku wat clap..haha!*bajet baik la ni,menyampah!*
kdg2 aku nk citer2 pasal orunk laen pun aku takut..tp dlm takut2 tu pun aku citer gakk..kakaka!*perempuan kan*
insya-Allah aku akn cuba ubah sikap aku nie...*semangat segamat!*kaka!
k laaa..tu je aku nk sembang2 petang nie..nk maen congkak,xde kawan..nk maen teng teng xlarat nk lompat..nk maen batu seremban xde geng..nk maen galah panjang,aku ni x bpe nk pjg..so blog je la tmpatt yg aku leh maen..*ini merapu*
byeeeeee......SALAM SATU MALAYSIA! XD


p/s : SAYA NURUL IZZATI BINTI SAHURY INGIN MEMINTA MAAF KEPADA SEMUA UMAT MANUSIA YANG MENGENALI SAYA.HARAP DIMAAFKAN.YANG BAIK KITA JADIKAN TAULADAN.YANG JAHAT KITA JADIKAN SEMPADAN.MAJULAH SUKAN UTK NEGARA!*errrrrrrrrr -___________- "*

2 comments:

Syafiqa Jaafar's :) said...

keluar dengan aku jom. Hahaha

izatyy sentiasa comel said...

keluar?mana?maen galah panjang?ke konda kondi?haha!