tuan tanah -_-

My photo
Laugh at the confusion,Smile through the tears,and keep reminding Yourself that everything happens for a reason :')

Sunday, January 22, 2012

-_-

Assalamualaikum !

well,aku tak paham la dgn perangai manusia skunk.*tibe2*.
bhahaaha.klau mara,mara sangat,klau sedih,sedih sangat.n mcm2 lagy la.
sebenarnya..aku x tau nk ckp pasal ape.bhaha.
bosann amat ni.ouh ye,tady aku tlah berjaya menggerakkan kereta bergerak.aduuh..its mean aku drive laa.lembab!bhahaaha.
okay,ayah aku garang kay.siap bwk pembaris jahit mak aku.kalah jpj yg real punyer..bhaha.ayah aku dlu dier ade experiences ajar orunk memandu.so,b4 aku g class yg real punyer,dier ajar aku dlu.kay,susaaa.gabra pun ade.bangga pun ade.bhaha.
kay,next nk ckp pasal ape plak ni.bhaha.kiter ckp prasaan nk?
manusia ade mcm2 perasaan en en.mara sedih kecewa happy,takde perasaan pun ade.bhaha.klau time sedih.pergggghhh!rase diri sendiri yg pling sedih kat dunia nii,tak pk orunk laen daa.serious,aku pernah rse mcm tu..bhaha.menagis tak hengat.boleh buat swimming pool air mata uh klau nga sedih.bahhaaha.klau time kecewa,fuhhh!lagy la.mcm2 aksi buat.body language.lbih2 klau nga duk sorunk2 kat dlm blik.haaa..bukan stakat air mata,segala jenis air yg ade kat bdn boleh kluar time nga kecewa.bhahahah.*extreme giler*
klau time happy,xya citer la..gelak je memanjang.senyum smpai ke telinga.bhahaha.nga duk sorunk2 pun leh senyum.*happy sgt tu*
ha..klau time mara.ni dahsyat.bhahaha.orunk yg baik mcm mane pun,yg rase diri dier bagus sgt pun,klau time mara.pergghhhh!tak hengat.smua perkataan yg 'menarik' keluar one by one mcm machine gun kay.rase time tu diri dier je yg betul.tak pk orunk len.orunk yg tak bersalah pun tibe2 terbabit jugak.bhahaaha.aku pernah mara?ofkos laa..tapi mara aku takda la tahap kritikal sangat.klau aku betul2 mara,aku tak ckp banyak.diam.bhaaha.tak smpai hati nk mara.takut muka cepat tua.bhahaha.tak pasal2 nnty kene darah tinggi.*tibe2*
well,setiap orunk ada hak sendrii utk luahkan ape yg dier rease.but,kdg2 jgn la over sangat.mcm memalukan diri sendiri pulak.mungkin kiter tak sedar,sbb terlalu ikutkan perasaan sgt kan.ade care yg lbih elok lagy klau nk luahkan perasaan uh.bukan dgn care memalukan diri sendiri.bhaah.aku ckp berdasarkan pengalaman n ape yg aku pernah rase selama nie.bhahaha.kay,thats all.chow!

p/s : jgn sibuk carik kelemahan orunk lain,klau kelemahan diri sendiri pun tak sedar.muhasabah diri.



No comments: